Een goede relatie is een geschenk, Hedi International

Joey

Een telefoontje en een goed gesprek. Dat was er nodig om Joey aan een BBL plek te helpen. Joey (21 jaar) had geen werk en geen startkwalificatie. Hij wilde wel weer een dag in de week naar school. Het liefst wil hij werken in een magazijn. Het werkgeversteam van Delta en Het Plein nam contact op met Anouschka Wolfhagen, Senior Manager Financieën/P&O bij Hedi International BV. Een maand later kon Joey beginnen als allround magazijnmedewerker. Vorige maand behaalde Joey het heftruckcertificaat.

Wie is Hedi International?
Hedi International is een specialist in het samenstellen van originele feestpakketten en kan elk willekeurig relatiegeschenk leveren. De kracht van Hedi International is de persoonlijke aandacht die zij hebben voor de klant. Deze persoonlijke aandacht vertalen zij ook door in hun HRM beleid. Zeker 10 vaste krachten en een flexibele ploeg maken dat Hedi kwaliteit kan garanderen.

Je helpt een handje
Anouschka Wolfhagen: "In ons bedrijf staat aandacht en respect voor elkaar hoog op de agenda. We kiezen heel bewust voor een gemeleerd team dat varieert in leeftijd, geslacht en opleidingsniveau. Je merkt dat iedereen elkaar met zijn eigen talenten helpt en respecteert. Het is voor ons vanzelfsprekend om iemand die graag aan het werk wil maar door het gebrek aan ervaring niet verder komt, een handje te helpen. Joey is meer dan welkom."

Het werkt als het klikt
De samenwerking met Joey verliep vanaf de eerste dag heel soepel. Anouschka Wolfhagen: "Joey is een sympathieke jongen die zaken snel oppakt. In het begin merkte je wel dat hij jong was en moest wennen aan ons bedrijf. De tips van onze kant pakte hij snel op. Hij is echt een aanwinst voor ons bedrijf."
Joey: "Bij Hedi gaat het super goed. Het is een erg leuk bedrijf en ik heb het er naar mijn zin. Ik ben blij dat ik werk heb en naar school ga. Hierdoor kan ik een betere toekomst opbouwen voor mij en mijn gezin. Met een opleiding en werkervaring heb ik meer kans op een vaste baan waarmee ik een vast inkomen krijg. Dat geeft een goed gevoel.

Delta en Het Plein ontzorgen
De maanden oktober tot en met december zijn drukke maanden voor Hedi International. Voor de kerspakketten heeft Delta bewust gekozen voor een Zutphense partner. Hedi International gebruikt voor de drukke maanden extra personeel. Ook voor de werving en selectie van deze flexpool koos Hedi voor de samenwerking met Delta en Het Plein. Twee mensen werken daar nu als inpakker. Anouschka Wolfhagen: "Niet alleen vanwege het sociale aspect werk ik samen met Delta en Het Plein. Ze nemen me ook veel werk uit handen als het gaat om werving en selectie. Het is een betrouwbare partner waar ik op terug kan vallen."

Wilt u iemand een BBL-plek bieden in uw organisatie? Neem contact op met het werkgeversteam.